MANDAT DE ARESTARE PENTRU 30 DE ZILE, PENTRU ȘOFERIȚA CARE A ACCIDENTAT INTENȚIONAT UN POLIȚIST

0
614

Magistrații buzoieni au emis astăzi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu mașina în motocicleta unui polițist, pe Calea Eroilor din Buzău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog și lucrează la RA-APPS București. Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a polițistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Șoferița a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de polițiști pe DN 1B, pe raza localității Dealul Viei. Miercuri seară, polițistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenția de a-i pune în vedere să remedieze defecțiunile observate la sistemul de iluminare și semnalizare auto. Oprirea s-a făcut la intersecția bulevardelor Bălcescu și Unirii.

Șoferița s-a speriat și a pornit în trombă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a virat stânga pe Spiru Haret, iar stânga, pe Ciucurete, apoi dreapta pe Bulevardul Unirii. În zona Kaufland Sud a avut loc coliziunea cu motocicleta de poliție. Pe tot traseul, Anda ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului prin trei intersecții. După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, șoferița a fost testată pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopții, a trecut și printr-o expertiză psihiatrică, necesar anchetei penale. La orele prânzului, tânăra a fost adusă la Parchet, pentru mandat, apoi la Tribunal.

La orele amiezii, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a polițistului pe motocicletă. Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescență, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susțin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme. Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuiește la bunica ei, din Berca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =