ȘI-A DEPUS CANDIDATURA

0
508

Președintele PSD Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat. Însoțit de reprezentanți ai PRO România, ai Consiliului Județean Buzău, consilierii locali, dar și alți susținători, Cîrjan și-a depus candidatura, seara trecută, la Biroul Electoral Circumscripția Nr. 2 din cadrul Primăriei. Actualul edil al municipiului Râmnicu Sărat precizează că s-a decis să candideze pentru un nou mandat din dorința de a continua munca din cei patru ani de mandat, dar și din respect pentru oameni și oraș.

Cîrjan declară că este un om al comunității, care iubește oamenii și va rămâne același în continuare. Liderul al Pro România, râmniceanul Felix Rache, îl susține și îl sprijină pe Sorin Cîrjan în lupta pentru Primărie. El spune că își dorește ca în următorii patru ani, Râmnicul să devină un punct de atracție pentru investitori și comunele din apropiere, dar și pentru turiști.

Și fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, candidat al Pro România pentru Consiliul Județean, este alături de Sorin Cîrjan și îl susține în demersul său. Adrian Petre, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, afirmă că împreună cu Sorin Cîrjan a dus la bun sfârșit, de-a lungul anilor, nu doar proiecte  administrative, ci și sportive. Sorin Cîrjan este primar al municipiului Râmnicu Sărat din iulie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 83