LISTĂ COMUNĂ

0
537

Reprezentanții PSD Buzău și cei ai Pro România au depus astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean, lista comună de candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău și pentru mandatele de consilier județean. Pe lista celor două partide care au decis să se alieze la alegerile locale, pentru Consiliul Județean, se află 40 de persoane. Este vorba despre 29 de candidați din partea PSD și 11 de la PRO România.

Lista este deschisă de actualul președinte al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care candidează pentru un nou mandat în fruntea instituției. El este urmat de fostul prefect Carmen Ichim, de la Pro România. Petre Emanoil Neagu a precizat că, potrivit alianței parafate în urmă cu două săptămâni de către cele două partide, o funcție de vicepreședinte va fi a Partidului Social Democrat, iar o altă funcție a PRO România. Neagu speră ca noua alianță să se dovedească a fi una constructivă, spre binele cetățenilor.

La rândul său, Carmen Ichim a reamintit că PRO România îl susține pe Petre Emanoil Neagu pentru încă un mandat la conducerea Consiliului Județean Buzău. Ea consideră că,  pentru finalitatea proiectelor viitoare, dar și a celor demarate deja este nevoie de o echipă puternică. Petre Emanoil Neagu a declarat că dacă va câștiga alegerile de luna viitoare, prioritatea zero a echipei sale rămâne atragerea de fonduri europene, necesare pentru dezvoltarea județului. Chiar dacă România este în plină pandemie de coronavirus, campania electorală pentru alegeri locale va debuta pe 28 august, urmând a se încheia pe 26 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 46