PREFECTUL JUDEȚULUI BUZĂU, CONFIRMAT CU CORONAVIRUS

0
489

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a anunțat în această după-amiază pe pagina sa de Facebook că a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. El a anunțat că în cursul zilei de ieri, a prezentat simptome ușoare specifice COVID-19 (febră 38º) și a fost testat, iar rezultatul, care a venit astăzi, a arătat că este pozitiv. ,,Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simțit ieri. Am încredere că mă voi vindeca rapid și mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproșabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine, voi fi supus unor investigații medicale extinse și voi afla tratamentul care îmi va fi prescris”, a precizat în meajul său Leonard Dimian.

Prefectul județului Buzău a mai precizat că în perioada în care nu se va afla la Instituția Prefectului, atribuțiile de conducere vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu. Dimian face din nou apel la adresa buzoienilor la responsabilitate. ,,Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetățenii din judeţul Buzau, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, și în situația în care am încercat să respect cu strictețe toate regulile de prevenire a infectării cu noul Coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!”, a mai spus Leonard Dimian.

Prefectura Buzău a anunțat că în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, la nivelul instituției se va efectua luni dimineață, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică, dezinfecția tuturor spațiilor. Din acest motiv, angajații Prefecturii vor începe programul de lucru luni, 17 august, de la ora 9.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 81