HOROSCOP 14-20 AUGUST 2020

0
590

Berbec – S-ar putea să primeşti ca­douri, recompense sau veşti legate de îmbu­nătăţirea veniturilor din munca proprie. Bine este să nu dai curs tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite, până nu eşti sigur de banii disponibili.

Taur – Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi energia către lucrurile folositoare ţie în aceste momente, cum ar fi îmbunătăţirea personalităţii, a relaţiilor cu ceilalţi sau îngrijirea corporală.

Gemeni – Sunt momente bune de a-ţi analiza viaţa şi de a-ţi croi noi direcţii de urmat. Este posibil să ai diverse revelaţii legate de segmentul socio-profesional. Oamenii pe care te-ai bazat până acum pot dispărea din preajma ta. Recomandabil este să-ţi selectezi cu grijă viitorii prieteni.

Rac – Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii bune, toate vin către tine de la oameni deo­sebiţi, care chiar vor să te ajute. Recoman­dabil este să-ţi notezi informaţiile primite şi să le foloseşti la nevoie. Este posibil să întâlneşti o persoană, care te va ajuta să-ţi des­coperi calea de evoluţie spirituală.

Leu – Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă şi discernământ vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Tendinţa este de a-ţi neglija treburile de acasă şi de a te ocupa numai de domeniile vieţii sociale. Este adevărat că ai multă susţinere în acest sens.

Fecioară – Poţi face demersurile necesare înscrierii la un curs postunivesitar sau poţi susţine examene de finalizare a unui curs.  Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu multă lume. Socializarea este bine susținută energetic, dar evită exagerările.

Balanță – Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în plan personal, cât și plan profesional. Există varianta ruperii unor relaţii parteneriale sau a unor colaborări, în cazul în care totul este bazat doar pe câştig material. Rafinarea sufletească va fi subiectul tău favorit.

Scorpion – Sunt posibile dialoguri interesante, rolul lor fiind de a lămuri lucrurile. Recomandabil este să-ţi schimbi atitudinea vizavi de ceilalţi şi să ţii cont şi de părerea lor. În contextul unor probleme personale de sănătate poţi întâlni o persoană deosebită, ce va deveni, mai târziu un adevărat prieten.

Săgetător – Energia vitală este fluc­tuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile. Bine este să găseşti un echilibru între îndatoririle sociale şi cele legate de viaţa ta privată. Este posibil să-ţi lărgeşti orizontul spiritual prin dezvoltarea unei munci de creaţie.

Capricorn –  Tu dai tonul la veselie şi aventuri. Ai chef de petreceri, însă ceilalţi îți împărtăşesc elanul prea puțin. Sau s-ar putea să te implici în mai multe relaţii amoroase simultan, ceea ce nu este de dorit. Apar noutăți în zona familiei şi a locuinţei.

Vărsător – Elanul cu care faci cură­ţenie, repari, redecorezi ambientul va fi apreciat de cei dragi. Însă, tendinţa de exagera în tot ce ţine de casă şi familie este destul de mare, aşa încât moderaţia trebuie avută în vedere. Este posibil ca un membru a familiei să aibă nevoiesă-i dai o mână de ajutor.

Pești – Eşti mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şi mult discernământ, întrucât poţi afla informaţii neplăcute despre cineva drag şi nu toate acestea sunt adevărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =