UN NOU RECORD NEGATIV, LA NIVELUL JUDEȚULUI BUZĂU

0
145
Sursa: romania-insider.com

Un nou record de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în județul Buzău, dar și alte 3 decese. Este vorba despre trei bărbați în vârstă de 67 de ani, 72 de ani și 83 de ani. Pacientul de 67 de ani s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe din Buzău cu probleme respiratorii și, după confirmarea cu SARS CoV-2, a fost internat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Ulterior starea i s-a agravat și a fost transferat la Secția ATI, unde a decedat. Acesta suferea de ciroza hepatică dar avea și probleme cerebrale.

Bărbatul de 72 de ani se afla internat în azilul de bătrâni de la Costești și după declanșarea focarului de COVID a fost internat în Secția de Primiri Urgențe din Buzău, unde a și murit. Pacientul avea hipertensiune arterială, diabet zaharat și boală cardiacă ischemică. Bărbatul de 83 de ani a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu insuficiență cardiacă. Acesta a fost testat și confirmat cu infecție cu SARS CoV-2 de către Institutul Cantacuzino, iar ulterior starea de sănătate i s-a degradat progresiv și a decedat.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 48 de cazuri noi de COVID 19, 9 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private, iar unul într-o unitate sanitară din alt județ. Cei 48 de pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 22 și 91 de ani. Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 1.687, 1001 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 468 persoane se află în carantină, iar 158 persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 49.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here