BUZĂU: 26 NOI ÎMBOLNĂVIRI, UN DECES

0
468

Județul Buzău a inregistrat  astăzi un număr 26 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, 10 dintre  pacienți au fost testați și diagnosticați în laboratoare private. Cei 26 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 10 și 90 ani.

In ultimele 24 de ore s-a înregistrat si un deces la o pacientă în vârstă de 78 de ani, care inițial a fost internată la Spitalul Județean de Urgentă Buzau cu simptomatologie respiratorie. După ce a fost confirmată cu SARS CoV-2, femeia este transferată pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgentă Focșani, unde a intervenit decesul. Pacienta suferea de comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă congestivă gr III, accident vascular ischemic, bronhopneumopatie obstructivă cronică st II.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la  1556, 861 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 453 persoane se află în carantină, iar 196 persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 41.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =