PREA MULȚI BANI PENTRU CONTRAPERFORMANȚĂ

0
461

CSM Rm. Sărat va reveni, aproape sigur, în Liga a 3-a de fotbal, chiar dacă a pierdut, în urma executării loviturilor de departajare, partida de baraj împotriva constănțenilor de la Gloria Albești, disputată sâmbătă seară, pe Stadionul „Oțelul” din Galați. Chiar dacă oficialii echipei s-au declarat mulțumiți de revenirea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, există destule voci care critică dur prestația formației din Rm Sărat. Fostul primar al orașului, Viorel Holban, consideră că înfrângerea din meciul de baraj este de-a dreptul rușinoasă, în condițiile în care CSM a jucat împotriva unei echipe dintr-o comună cu 3.500 de locuitori, aflată pe locul 3 în liga a 4-a din județul Constanța. Holban spune ca SCM Rm Sărat a demonstrat că dacă îți propui puțin, puțin obții.

Viorel Holban este convins că evoluția dezamăgitoare a echipei de fotbal este cu atât mai greu de înțeles cu cât Primăria i-a alocat fonduri extrem de generoase. El spune că în cele două mandate în care a fost primar, formația râmniceană a promovat de două ori în liga 2-a, cu bugete care nu erau mai mari ca cele alocate acum clubului de fotbal.

CSM Rm. Sărat urmează să ajungă în cel de-al treilea eșalon ca una dintre echipele de pe locul 2 din grupele mini-turneelor de baraj, pe locurile care vor rămâne vacante printre cele 90 pregătite pentru viitoarea ediție de campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =