BUZĂUL ÎNREGISTREAZĂ 32 CAZURI NOI DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI UN DECES, ÎN ULTIMELE 2 DE ORE

0
523

Un nou val de îmbolnăviri cu coronavirus, în județul Buzău. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 32 de cazuri noi de COVID 19, 12 pacienți au fost testați și diagnosticați laboratoare private, iar un pacient într-o unitate sanitară din București. Cei 32 de pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 24 ani și 88 de ani.

Totodată, Buzăul înregistrează și un nou deces la un pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 74 ani din Buzău, care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe 24 iulie cu simptomatologie respiratorie. A fost testat și confirmat cu Covid 19, 3 zile mai târziu și mai apoi a fost internat în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. În dimineata zilei de 28 iulie, aflat pe secția de Terapie Intensivă,  starea acestuia s-a agravat, iar pe 01 august a decedat. Bărbatul mai suferea de insuficiență renală cronică, diabet zaharat și  retinopatie diabetică.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 1364, 716 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 308 peroane se află în carantină, iar 217 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 39.

Cum la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un numar de 50 de pacienti confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =