HOROSCOP 31 IULIE – 6 AUGUST 2020

0
861

Berbec – Pregătește timp liber pentru că activitatea profesională  ți-a cam acaparat întreaga atenție. Oportunități noi și propuneri incredibil de frumoase pot apărea acum, în viața ta. În această săptămână este momentul pentru a porni pe drumul pe care ți-l dorești cel mai mult, îndreptându-te către scopurile vieții tale cu o și mai mare încredere.

Taur – Vei fi nevoit să-ți ajustezi maniera de abordare a lucrurilor și să te ferești de persoanele care nu prezintă încredere. Atenție, însă, lași senzația unui om vanitos, o persoană al cărei orgoliu abia ce-a devenit nemărginit. Nu aștepta doar să primești, alege să și oferi.

Gemeni – Abia spre sfârșitul săptămânii se vor clarifica aspect ce țin de carieră și statutul tău social. S-ar putea să ai parte de revenirea unor persoane care te vor ajuta să evoluezi, această fiind datoria lor ți poate norocul tău

Rac – Știi să-ți dozezi eforturile și știi de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit, deci nu ezita să treci la acțiune.Se anunță o săptămână cu multe încercări, provocări și decizii de luat. Ai grijă la ceea ce te instigă la… a gândi mai mult decât este cazul.

Leu –  Se pare că-ți faci prea multe probleme, în loc să cauți soluții pentru a depăși situația în care te afli. Însă, dacă ți-ai dorit să începi noi cursuri sau să te dezvolți într-un anume domeniu, acum este momentul să te ocupi de acest aspect. Ai șansa ca de acum, din această săptămâna, să începi Odiseea ta…

Fecioară – Dacă ești preocupat de investiții, dacă nu știi cum să faci să-ți înmulțești economiile, poți acționa în această săptămână în această direcție . Un sfat, va trebui să fii atent cum anume alegi să-ți investești resursele și, mai ales, pe care dintre resurse le investești.

Balanță – Alege să nu crezi tot ceea ce ți se spune, de această dată. Poți descoperi soluțiile pentru a aduce armonia în casa ta, nelăsându-te dat la o parte, în ceea ce privește reușita personală. Începi să avansezi pe drumul ales. O săptămâna plină de surprize, majoritatea plăcute.

Scorpion – Tot ceea ce se întâmplă în acest interval de timp are rolul de a te susține în a alege și decide de ce tip de parteneriat ai nevoie pentru a te dezvolta și cum îți dorești să fie această relație, ce așteptări ai. Înainte de a-ți comunica ideile, „gândește cu inima”; dacă tu ești fericit, și ceilalți vor fi la fel.

Săgetător – O săptămână sub semnul muncii și implinirii. Ai posibilitatea să faci multe schimbări de decor.Este firesc să ai asemenea reacții, practic, fiind momentul pentru a iniția schimbări în aceste domenii. Nu te lăsa „doborât” de eventualele întârzieri  și nici nu te culca pe-o ureche, lăsând totul la voia întâmplării.

Capricorn – Este posibil ca în această săptămână să reanalizezi anumite mesaje primite în copilărie, mesaje pe care abia acum să le înțelegi.  Se anunță și o nouă dragoste sau o nouă aventură. Cu surle și trâmbițe, chiar….. Evident, nimeni nu te poate condamna pentru așa ceva, deci orice fel de vorbe spuse pe la colțuri, legate de acest subiect ai auzi, nu te grăbi să le iei în considerare.

Vărsător – Ești pus în situația de a confrunta cu propriul trecut, în materie de relaționare, abia din următoarele zile știind ce anume ai de făcut pentru a repara greșelile trecute. Deși cauți aprecierea celorlalți, evită a face compromisuri pentru a o obține.

Pești – Te poți aștepta ca ceva bun să se întâmple în familia ta. Aici au loc cele mai importante evenimente ale acestei săptămâni, pentru tine. Urmează să trăiești o poveste frumoasă, al cărei tâlc este acela că vei putea să îi atragi de partea ta pe acei oameni de care ai nevoie pentru a evolua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 59