ALTE 36 CAZURI ȘI UN DECES, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
470

Un nou salt al numărului de îmbolnăviri cu coronavirus, în județul Buzău, dar și un alt deces. Este vorba despre Ștefan Miloș, fostul președinte al echipei locale de handbal. Pe 26 iulie, acesta s-a prezentat la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău acuzând probleme respiratorii, dar și febră. Starea sa s-a agravat vizibil, iar în dimineata zilei următoare a murit. Ștefan Miloș, care suferea de un cancer rar, ce afectează anumite celule albe din sânge, a fost confirmat cu SARS CoV2 pe 28 iulie.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 36 de cazuri noi de COVID 19, 5 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private, iar alți 5 în spitale din București. Cei 36 de pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 și 89 de ani. Deoarece, în județul Buzău, toate paturile destinate internării pacienților cu COVID sunt, în prezent, ocupate, un număr de 100 de pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 1.286, 683 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 154 peroane se află în carantină, iar 208 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 35.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =