BUZOIAN REȚINUT PENTRU 24 DE ORE, PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

0
447

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzău au prins în flagrant delict mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Peste 1 kilogram de cocaină a fost indisponibilizat de poliţişti.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Buzău, au prins ieri, în flagrant delict, în județul Buzău, un bărbat de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc. În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, au prins în flagrant delict un bărbat din Arad, în timp ce acesta ar fi încercat să vândă 300 de grame de cocaină, în municipiul Timișoara. Bărbatul era însoţit de o altă persoană, în vârstă de 39 de ani.

Din cercetări a reieşit că, buzoianul, de 25 de ani, s-ar fi aflat în relații infracționale cu tânărul de 30 de ani din Arad. Buzoianul ar fi fost coordonat de bărbatul din Arad, care i-ar fi stabilit întâlniri cu diferite persoane din mai multe județe ale țării, în scopul vânzării drogurilor. Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat cinci percheziții domiciliare în județul Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri. În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat 1,05 kilograme de cocaină.

Polițiștii au pus în aplicare patru mandate de aducere, iar persoanele au fost o conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, urmând a fi cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc. În urma audierilor, buzoianul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca persoanle bănuite să fie prezentate instanței în cursul acestei zile pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acţiune au participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Bacău, Arad şi Timişoara. La activităţi au participat şi jandarmi din Buzău și Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 37 = 41