NUMĂR APROAPE CONSTANT DE ÎMBOLNĂVIRI CU CORONAVIRUS, DE LA O ZI LA ALTA, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
181

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 25 de cazuri noi de COVID 19, 5 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private. Acestor cazuri se adaugă alte 7 persoane retestate și reconfirmate pozitiv. Cei 25 de pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 12 și 73 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Din păcate, la Spitalul CFR din Buzău, unitate propusă pentru a deveni spital suport pentru bolnavii de COVID 19, este în acest moment focar de coronavirus. Încă 2 asistente ale Spitalului CFR au fost confirmate cu coronavirus, ceea ce ridică la 5 numărul persoanelor infectate din această unitate medicală. După confirmarea acestor 2 noi cazuri în rândul personalului medical din spital, DSP Buzău a extins ancheta epidemiologică și la alți angajați.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 1.066, 626 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 15 peroane se află în carantină, iar 57 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here