HOROSCOP 17-23 IULIE 2020

0
798

Berbec – Chiar dacă stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare.

Taur – Discreția care te învăluie te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn.

Gemeni – Ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora.

Rac – Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă.

Leu – Dacă la începutul săptămânii ești preocupat de aspectele materiale ale vieții, rapid sufletul tău va căuta oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții.

Fecioară – Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă.

Balanță – Aspectele parteneriale sunt foarte dinamice. Sunt posibile dialoguri interesante, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă, este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale.

Scorpion – Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă.

Săgetător – Frumoase și interesante sunt relațiile sentimentale. Distracții, dialoguri plăcute, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. Sunt posibile și neplăceri, însă cu puțin efort și bunăvoință le vei putea depăși cu bine.

Capricorn – Evenimente interesante în relațiile familiale. Ar fi bine să stabilești limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale.

Vărsător – Multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale.

Pești – În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agoniselii tale. Se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 73