UN NOU CREDIT PENTRU SOCIETATEA T.U.C. DIN RÂMNICU SĂRAT

0
121

Societatea de Transport Urban Călători din Râmnicu Sărat, grav afectată de criza generată de coronavirus, se va împrumuta, prin programul guvernamental IMM INVEST, destinat susținerii întreprinderilor mici și mijlocii. Valoarea creditului va fi de 150.000 de lei, iar perioada de rambursare este de 3 ani. Proiectul de cotractare a creditului a fost aprobat astăzi, într-o sedință extraordinară a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat.

Viceprimarul Florian Nicolae precizează că societatea  de Transport Urban Călători avea nevoie de acest împrumut, pentru a-și putea continua activitatea în condiții optime. Proiectul a fost aprobat cu 12 voturi ,,pentru”, cei doi consilieri PNL abținându-se de la vot. Liberalii spun că nu au votat proiectul deoarece societatea de transport în comun mai are încă două credite în derulare și nu ar putea să mai susțină încă unul.

Societatea TUC Râmnicu Sărat și-a amanat însă plata  ratelor la cele două credite de leasing, până la sfârșitul anului, intenționând ca până atunci să achite creditul contractat prin IMM INVEST. Programul IMM INVEST ROMANIA permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza COVID-19 să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unuia sau a mai multor credite, garantate de stat, prin Ministerul Finanțelor Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here