O NOUĂ EDIȚIE A TROFEULUI DUMITRU DAN

0
447

Sâmbătă, 18 iulie 2020, în cadrul ,,Trofeului Dumitru Dan” ediţia a 2-a, va avea loc tura de 600 de kilometri pentru obținerea celui de-al patrulea brevet clasic de anduranță din seria acestui sezon. Startul se va da la sediul Muzeului Județean Buzău, de la ora 08:00. Ora de întâlnire pentru pregătirea startului este 07:00, iar până la ora 08:00 se vor executa o serie de activități.

În zona de START toţi participanţii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile impuse de Situaţia de Alertă, respectiv: purtarea măştilor, utilizarea dezinfectanţilor puşi la dispoziţie de organizatori, păstrarea distanţei între participanţi. Startul se va da în valuri, la interval de două minute, în grupuri de maxim 5-6 ciclişti.

Taxa de înscriere este de 40 de lei. Totodată, pentru membrii Clubului Randonneurs România taxa de înscriere este de 30 lei, pentru membrii activi şi susţinători ai ACS Penteleu taxa de înscriere este de 20 lei. Achitarea taxei de participare se face până joi, 16 iulie 2020. Cicliștii minori (14-18 ani) pot participa GRATUIT, cheltuielile fiind suportate de asociație. Taxa odată achitată, nu se restituie în cazul în care participantul se retrage, dar se poate transfera unui alt participant nou înscris. Pentru aceasta, cel care renunţă la eveniment, anunţă organizatorul şi-i comunică totodată, detalii despre noul participant.

Termenul de înscriere şi achitare a taxei este 16 iulie 2020 ora 19:00. După validarea înscrierii, participanţii vor primi prin email detaliile legate de desfăşurarea evenimentului (număr de participare, extras din regulamentul turelor de anduranţă, foaie de parcurs, declaraţie pe propria răspundere şi numărul de participare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 31