HOROSCOP 10 – 16 IULIE 2020

0
781

Berbec – Vor fi multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită.

Taur – Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii, dornic de a te pierde în călătorii îndepărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici.

Gemeni – Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Pe de altă parte, vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii, de a studia sau de a viziona filme.

Rac – Socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

Leu – O săptămână cu multe forfotă în sfera muncii. Sunt șanse să finalizezi sarcini de lucru vechi, dar poți primi altele noi, la fel de importante. Pentru că oboseala își va spune cuvântul, plus accentuarea unor afecțiuni vechi, ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini.

Fecioară – Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin. Acordă atenție sporită ambianței de la locul de muncă.

Balanță – Aparent este în regulă segmentul domestic, dar conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare.  Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite. Ai încredere că te vei descurca foarte bine.

Scorpion – Multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei.

Săgetător – Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi.

Capricorn – Începi săptămâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi mul­te în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.

Vărsător – Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt relațiile parteneriale. Există ne­plăceri serioase, dar ai încredere și răbdare.

Pești – Se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imaginea publică. Ține cont de cele aflate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 29