DSP BUZĂU ANUNȚĂ ALTE 23 DE NOI ÎMBOLNĂVIRI, ÎN ULTIMELE 24 ORE

0
708

Județul Buzău înregistrează în continuare un număr mare de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 23 de cazuri de COVID 19, 7 pacienți fiind testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 32 și 76 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Îngrijorător este și faptul că apar noi focare de COVID-19 în instituțiile publice din Buzău. Ultimele confirmări de infecție cu SARS-CoV-2 vin de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Numărul total al angajaților infectați cu SARS-CoV-2 a ajuns la trei, motiv pentru care epidemiologii au declarat focar COVID-19 la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 750, 491 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 18