ÎNCĂ UN RECORD: 45 DE NOI CAZURI, LA BUZĂU

0
164
Sursa: romania-insider.com

Un nou record de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, atât în țară cât și în județul Buzău. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 45 de cazuri noi de COVID 19, doi dintre pacienții raportați ieri fiind atribuiți Buzăului. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 6 și 84 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Îngrijorător este și faptul că Buzăul a atins cel mai mare număr de pacienți COVID-19 internați în secțiile ATI, de la debutul pandemiei. Mai précis, județul a înregistrat astăzi 13 pacienți infectați cu SARS-CoV-2 internați pe secțiile de Terapie Intensivă. Cei mai mulți dintre ei sunt spitalizați la Râmnicu Sărat. Este vorba despre 9 bolnavi, dintre care 3 sunt conectați la aparate.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 727, 477 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here