SERI DE VARĂ LA BUZĂU

0
319
Sursa foto: youtube.com

Primăria Buzău, prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, în parteneriat cu Asociația CulturALL, anunță lansarea seriei de evenimente cultural-educative Seri de Vară la Buzău, în cadrul proiectului Școala din Parc. Proiectul se va desfășura în parcul Tineretului, din municipiu. Astfel, în perioada 4 iulie -30 septembrie 2020, copiii, adolescenții și adulții din Buzău, vor putea viziona în fiecare zi, gratuit, filme și documentare de colecție, nominalizate sau premiate național și internațional, în cadrul cinematografului în aer liber, organizat în Parcul Tineretului, la Amfiteatru.
Buzoienii sunt invitați mâine, la evenimentul de lansare, unde de la ora 17:00, cei mici se pot bucura de spectacol de teatru de păpuși cu Teatrul Copilăriei, piesa Aventurile lui Peter Pan ( în zona de parc de vis-a-vis de parcul de skate, aleea Roller); ora 18:00 spectacol muzical cu trei trupe: Pepper, Bianca Mihai Band și Next Play, urmat de difuzarea filmului Maria, Regina României, la ora 20:30, la Amfiteatru.

Duminică, 5 iulie, la ora 20:00 va fi difuzată pelicula – ,,România Neîmblânzită” (documentar, România – UK, 2018, narat de Victor Rebengiuc), iar la 22:00 – ,,America, venim” (comedie, România, 2014). Totodată, pe parcursul verii, urmărind indicațiile date de Guvern cu privire la normele de distanțare socială, copiii și adolescenții ar putea beneficia gratuit și de ateliere educative, precum și spectacole de teatru și improvizație. Programul de difuzare a filmelor va fi anunțat în fiecare luni, pe site-ul Primăriei, pe pagina de facebook a administrației locale, precum și pe pagina de Facebook – ,,Școala din Parc”.
Având în vedere normele obligatorii de distanțare socială accesul în zona amfiteatrului va fi limitat în intervalul desfășurării proiecției de film sau a evenimentului artistic, în  funcție de numărul locurilor disponibile. Accesul se va face în ordinea sosirii. Nu se vor face rezervări. Toate persoanele care intră în perimetrul Amfiteatrului vor trece prin zona de triaj unde li se va măsura temperatura și vor avea obligativitatea spălării și dezinfectării mâinilor, cu substanțele puse la dispoziție. Accesul este permis doar persoanelor ce poartă corespunzător mască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here