JUDEȚUL BUZĂU ÎNREGISTREAZĂ ALTE 14 CAZURI ȘI 2 DECESE

0
455

14 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în județul Buzău, dar și 2 decese, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre două femei, una de 89 de ani, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar cealaltă de 62 de ani și internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sfânta Parascheva” din Iași. Cele două persoane decedate aveau multiple comorbidități. Femeia de 89 de ani avea insuficiență cardiacă, demență, glaucom și insuficiență venoasă cronică. La rândul ei femeia de 62 de ani suferea de ciroză hepatică cronică cu virus C.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, dintre cei 14 pacienți noi cu coronavirus, 6 au fost testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au cuprinse între 25 și 85 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău și la Institutul ”Matei Balș” din București.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 627, 320 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 9 de persoane, iar pentru alte 514  persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 64