HOROSCOP 03-09 IULIE 2020

0
746

Berbec – Se prefigurează o perioadă în care vei fi foarte combativ, ripostând la tot ce vine din partea celorlalți. Fii prudent și tolerant, atât cu tine, cât și cu ceilalți! Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor.

Taur – Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă, vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale.

Gemeni – Multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Rac – Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri. Tipic naturii tale schimbătoare te plictisești repede de tot şi treci la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul.

Leu – Ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Fii alături de cei dragi, pentru că și ei te vor sprijini în tot ce dorești să faci.

Fecioară – Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente. Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de cei care doar profită de pe urma ta.

Balanță – Capitolul financiar începe să primească raze astrale deosebite, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea.

Scorpion – Chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse. Ține cont de conflictele mocnite din mediul profesional.

Săgetător – Stările sufleteşti tensionate persistă. Sunt fondate, dar totul se poate depăşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte.

Capricorn – Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine. Cu toate că astrele nu-ți dau încă frâu liber la acest capitol, raze minunate şi binevenite îmbunătăţesc puțin situaţia. Ar fi bine, totuși, să te desprinzi de persoanele care te necăjesc prea mult.

Vărsător – Cariera profesională şi imaginea ta în societate sunt temele principale ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasezi un plan de îmbunătățire. Numai tu ești artizanul vieții tale.

Pești – Recomandabil este să-ți faci planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea ta sclipeşte, astfel că vei fi o mică vedetă în mediul socio-profesional în care activezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 64