30 NOI CAZURI ÎMBOLNĂVIRE CU CORONAVIRUS, ÎN JUDEȚUL BUZĂU! DSP MAI ANUNȚĂ ȘI DOUĂ DECESE

0
596
Sursa: romania-insider.com

O nouă zi, o nouă explozie de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în județul Buzău, dar și două decese cauzate de COVID 19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 89 de ani și o femeie în vârstă de 73 de ani, ambii internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Cele două peroane decedate aveau multiple comorbidități. Bărbatul avea tumoră de vezică urinară, insuficiență renală cronică, insuficiență cardio-respiratorie acută, dar și anemie secundară gravă. La rândul ei femeia suferea de  diabet zaharat, insuficiență respiratorie cronică și insuficiență renală cronică.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în județ, au mai fost confirmate 30 cazuri de infectare cu coronavirus, 5 fiind membri ai aceleași familii. Dintre noii bolnavi, 4 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 7 și 85 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 613, 315 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 13 de persoane, iar pentru alte 555  persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 88 = 94