MĂSURI IMPUSE LA POLICLINICA NICOLAE TITULESCU, PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI

0
118

În urma numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor care s-au plâns de aglomerația creată la Policlinica Nicolae Titulescu, din Buzău, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, prefectul județului, Leonard Dimian a purtat discuții cu conducerea Direcției de Sănătate Publică pentru a lua măsuri de urgență astfel încât să fie respectate toate normele stabilite de autorități pe perioada stării de alertă. Inspectori din cadrul DSP Buzău au desfășurat un control la unitatea medicală, în urma căruia a fost stabilit un set de măsuri care trebuie puse în aplicare imediat. Printre acestea se numără:

  • accesul în unitate numai a pacienților pentru care s-a realizat programarea telefonică;
  • marcarea zonelor de circulație a pacienților;
  • asigurarea distanțării sociale a pacienților în exteriorul clădirii de către firma de pază și informarea acestora că accesul în unitate se va face doar la ora programării;
  • asigurarea în permanență pentru fiecare cabinet a unui pacient în interior și a unei singure persoane în sala de așteptare.

,,Solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor SARS CoV-2”, a declarat prefectul județului Buzău, Leonard Dimian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here