10 CAZURI DE INFECTARE CU COVID-19 ȘI ÎNCĂ DOUĂ DECESE, LA BUZĂU

0
479
Sursa: romania-insider.com

Județul Buzău înregistrează încă două decese provocate de noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani și o femeie de 73 de ani. Bărbatul de 80 de ani se afla internat în Secția ATI a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și avea mai multe comorbidități: tetrapareză spastică, mielopatie cervicală și asterocleroză cerebrală. La rândul ei, femeia de 73 de ani era  internată în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău și avea, de asemenea, mai multe comorbidități: diabet zaharat și litiază biliară. În urma acestor decese, numărul persoanelor din județul Buzău răpuse de coronavirus a ajuns la 10.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județ au mai fost confirmate 10 cazuri de infectare cu COVID-19, 5 dintre pacienți fiind testați și diagnosticați la laboratoare private. Bolnavii nou confirmați au vârste cuprinse între 19 și 89 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. În toate aceste cazuri, ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 443, 191 de persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 14 de persoane, iar pentru alte 1.003  persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 73