MANAGERUL ADRIAN DANIELESCU A REVENIT ASUPRA DECIZIEI DE A DEMISIONA DIN FUNCȚIE

0
2430

Adrian Danielescu a explicat, astăzi, motivul care a stat la baza gestului său radical. El afirmă că a decis să-și depună demisia, pentru că, duminică, nu a fost invitat să participe la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în spitalul al cărui manager este. Mai precis, Adrian Danielescu susține că a aflat de vizita ministrului la câteva ore după ce acesta a fost la Râmnicu Sărat. Managerul spune ca acest lucru nu este deloc normal în condițiile în care el era cel mai îndreptățit să prezinte situația pacienților si a spitalului suport pentru pacienții cu COVID.

Adrian Danielescu a decis să își retragă demisia, în urma discuțiilor purtate cu medicii și sefii de secții din spital. El precizează că toate cadrele medicale consideră că era absolut firesc ca managerul unității medicale să participe la discuțiile cu ministrul Sănătății. Danielescu susține că nu cunoaște motivele pentru care nu a fost chemat la discuțiile cu Ministrul Sănătății, dar probabil altcineva ar putea răspunde la această întrebare.

Contactat telefonic, Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat, a declarat că Ministrul Sanatatii, Nelu Tătaru, a fost de fapt prezent, duminică, într-o vizită la Primărie și din acest motiv nu a fost invitat la discuții și managerul spitalului. După aceea, Tătaru a fost însoțit și într-o scurtă vizită la Spitalul Municipal, unde doctorul Felicia Vasile, directorul medical al spitalului, i-a prezentat pașii pe care conducerea unității și personalul medical i-au pregătit pentru deschiderea spitalului și Ambulatoriului de specialitate. Adrian Danielescu ocupă funcția de manager al Spitalului Municipal din anul 2010, activitatea sa fiind apreciată de către Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =