VESTE ȘOC LA SPITALUL MUNICIPAL DIN RÂMNICU SĂRAT, UNITATE MEDICALĂ SUPORT PENTRU COVID 19!

0
2373

Demisie învăluită în mister a managerului Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, care a luat prin surprindere, atât personalul medical din spital, cât și responsabilii din administrația locală. Acesta și-a înaintat astăzi demisia, gestul, total neașteptat, survenind la o zi după vizita efectuată la unitatea medicală de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

În încercarea de a detensiona situația, dar și de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, astăzi după-amiază, o ședință de urgență la Spitalul Municipal. După câte se pare, gestul lui Adrian Danilescu are o legătură cu vizita ministrului Nelu Tătaru, managerul spitalului din Râmnicu Sărat fiind deranjat, atât de reproșurile, cât și de dispozițiile primite de la responsabilul de la București.

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declarație în acest caz, însă va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească. Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here