AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A DJ 204C VINTILĂ-VODĂ – SĂRULEȘTI – BISOCA – LIMITĂ JUDEȚ VRANCEA

0
951

Conducerea Consiliului Județean Buzău a anunțat debutul reabilitării DJ 204C, care pornește din Vintilă Vodă, trece prin Sărulești și Bisoca, până la hotarul cu Vrancea. Marți a fost predat amplasamentul către constructor și au fost demarate oficial lucrările de modernizare a DJ204C – Vintilă – Vodă – Sărulești – Bisoca, proiectul Consiliului Județean Buzău fiind finanțat prin Programul Național de Dezvolatre Locală II.

,,Este un proiect de mare importanță pentru că accesul către tărâmul de vis al județului Buzău va fi mult mai facil atât pentru locuitorii din această zonă, dar și pentru turiști. Proiectul este finanțat prin PNDL II, are o valoare de aproximativ 79 mil lei și perioada de execuție este de maximum 33 de luni. Lungimea tronsonului ce va fi complet modernizat este de 24,5 kilometri”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Licitația pentru reabilitarea acestui drum care nu a fost asfaltat de 40 de ani a fost câștigată de o asociere dintre WFA IMPEX SRL (lider de asociere), CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., SC EURO PRIM BUILDING SRL și SC EURO CERAD INTERNATIONAL SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =