7 NOI ÎMBOLNĂVIRI ȘI UN DECES, LA BUZĂU

0
498

Numărul de îmbolnăviri cu coronavirus scade în județul Buzău, însă este în continuare îngrijorător. În ultimele 24 de ore, autoritățile sanitare au raportat 7 noi îmbolnăviri, dar și un deces. Persoana care a pierdut lupta cu viața este o pacientă în vârstă de 88 de ani, confirmată cu COVID-19 și internată în Spitalul Municipal Rm Sărat. În afara vârstei înaintate bolnava avea multiple comorbidități: fibrilație atrială cronică, insuficiență cardiacă congestivă, rectoragii persistente, anemie post hemoragică și demență vasculară. Acesta este al 8-lea deces înregistrat în județul Buzău, de la debutul pandemiei.

Dintre cele 7 persoane din județul Buzău confirmate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, 6 sunt pacienți cu vârste cuprinse între 51 și 67 de ani, internați în Spitalul Județean de Urgență Buzău. Toți prezintă simptome ale bolii și au fost transferați la Spitalul Municipal Rm Sărat. Al 7-lea caz confirmat pozitiv este o tânără de 25 de ani, care a fost depistată cu COVID într-o unitate medicală din București.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 343, 153 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 24 de persoane, iar pentru alte 968 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =