SERBĂRILE DE SFÂRȘIT DE AN, PERMISE DOAR ÎN AER LIBER

0
495

UPDATE: Organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților nu este interzisă, potrivit ministrului Monica Anisie. Aceasta a revenit cu lămuriri asupra acestui subiect și a spus că se pot organiza doar în aer liber, în curtea școlii, cu respectarea distanțării fizice.

Recomandarea mea pentru colegii profesori este să realizeze astfel de activități de premiere după examene”,  a spus  Monica Anisie.

Initial ministerul anuntase ca serbarile din scoli sunt interzise.

Știre inițială:

Organizarea tradiționalelor serbări de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților este interzisă. Mai exact, Ministerul Educației anunță că sunt permise ,,doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale”. Asta în contextul în care ne aflăm încă sub prevederile stării de alertă până pe 15 iunie, iar școlile sunt deschise doar pentru cursurile de pregătire ale elevilor din anii terminali. În aceste condiții, singura variantă de organizare a festivităților, la care au apelat deja unele școli din țară, sunt platformele on-line precum Zoom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 21