HOROSCOP 5-11 IUNIE 2020

0
719

Berbec – Este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și schimbătoare ale unor înțelegeri considerate până nu demult sigure și confortabile. Surprize de proporții atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Ia aminte la ce se discută.

Taur – Oboseala este accentuată, iar consultațiile și analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Fii prudent și îngrijește-te serios, pentru că afecțiunile actuale se pot desfășura pe termen lung, într-un mod foarte surprinzător.

Gemeni – Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult. Sunt posibile discuții aprinse, răsturnări de situație vizavi de planurile comune, dar și lămurirea unor conflicte mai vechi. Cu totul altfel se vor desfășura aceste relații de acum încolo.

Rac – Chiar dacă ai de rezolvat multe și mărunte în afara casei, sufletul tău va dori mai mult compania membrilor familiei și ambianța domestică. Treburile gopsodărești le poți rezolva mai ușor, însă ar fi bine să ceri sprijinul sau măcar sfaturile celorlalți.

Leu – Ești înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, astfel că surprizele se vor ține lanț. Este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale ivite, aparent, din senin. Iar pe de altă parte, vei fi nevoit să participi la cursuri, seminarii, dezbateri profesionale.

Fecioară – Se anunţă câștiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea, crește riscul de a cheltui mult și pe te miri ce. Ai preocupări intelectuale, te gândești la mici excursii sau călătorii în străinătate, dorind să-ți plimbi sufletul pe tărâmuri de vis.

Balanță – Ești plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar, dar deocamdată sunt doar idei sau planuri.

Scorpion – Ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor.

Săgetător – Prietenii îți deschid săptămâna, poate chiar implicându-te în situații inedite sau proprunându-ți proiecte comune. Totul este însoțit de note amuzante, aventuri, fiind posibilă chiar şi o idilă. Fii prudent și nu te baza prea mult pe unii și pe alții.

Capricorn – Șefii te cheamă la raport, ești susținut de aceștia, iar unii chiar îți vor propune, fie sarcini de lucru noi, de anvergură, fie un post de conducere pe termen lung. Fii prudent și nu te hazarda în acțiuni mai mult decât poți duce la bune sfârșit.

Vărsător – Domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special. Răsturnările de situație, mai ales în planurile de studii și de călătorii pot fi frecvente, de aceea lasă loc și factorului neprevăzut.

Pești – Preocupări legate de bani, bu­nuri, cheltuieli comune cu alții. Ai șanse să primești bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândește să-și ofere un cadou deosebit. De asemenea, pot intra în discuție planurile de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =