SUGAR DE O LUNĂ, INTERNAT LA SECȚIA PEDIATRIE A SPITALULUI JUDEȚEAN BUZĂU, DEPISTAT CU CORONAVIRUS

0
816
Sursa: romania-insider.com

Se înmulțesc cazurile de cadre medicale dar și de buzoieni depistați pozitiv cu COVID-19. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de infectare cu Coronavirus, bilanțul total fiind de 188 de cazuri. Este vorba despre 4 cadre medicale din Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău (două asistente și două infirmiere), care au fost trimise la Spitalul ,,Victor Babeș” din București; o femeie de 67 de ani, depistată în urma testării conform metodologiei. A fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, izolată, de unde, de trei ori pe săptămână, va fi transportată la Centrul de Dializă pentru efectuarea ședințelor.

Cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus are o lună de zile. Sugarul a fost internat cu simptomatologie în Secția Pediatrie a SJU Buzău (izolat), iar mai apoi a fost transferat la Spitalul ,,Victor Babeș” din București. Alt caz este o tânără de 39 de ani, însărcinată în luna a opta, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, contact direct cu un cadru medical de 53 de ani din unitatea medicală râmniceană.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 188, 57 de persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 27 de persoane, iar pentru alte 2.047 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =