CREȘTE NUMĂRUL DE PACIENȚI INTERNAȚI ÎN SPITALUL MUNICIPAL DIN RÂMNICU SĂRAT

0
785

Ieri după-amiază, în unitatea medicală au mai fost aduși doi pacienti, o femeie aflată în programul de hemodializă și o gravidă aflată în opt luni de sarcină. Reprezentanții Spitalului din Râmnicu Sărat afirmă că îngrijorătore este însă starea de sănătate a pacienților transferați în urma cu două zile de la Secția de Medicină Internă a Spitalului Județean Buzău. Oamenii sunt internați pe toate secțiile spitalului, iar starea lor gravă nu este cauzată de COVID-19, ci de afecțiunile pe care le au.

De la momentul trasformării sale în unitate medicală suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19, din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat s-au externat 76 de pacienți, dintre care 60 au fost vindecați și au mers la domiciliu, restul fiind transferați către spitale din București. Ieri, în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat mai erau internați 78 pacienți.

În prezent, în Secția de Pediatrie a Spitalului din Râmnicu Sărat sunt internați 8 copii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani. Minorii sunt însoțiți de mame, iar starea lor de sănătate este bună. Singura situație delicată cu care s-au confruntat medicii este cea a unui nou născut, în condițiile în care spitalul nu are un medic neonatolog. Acum, starea de sănătate a copilului este bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 85