TUC RÂMNICU SĂRAT REIA TRANSPORTUL DE CĂLĂTORI

0
1266
Sursa foto: Arhivă

Transportului public de călători se va relua la Râmnicu Sărat începând cu data de 25 mai. Anunțul a fost făcut de autoritățile locale în cadrul ultimei ședințe extraordinare a Consiliului Municipal. Administratia din Râmnicu Sărat a anunțat suspendarea transportului public de călători, pe 26 martie, în urma unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Reluarea activității societății de transport de călători TUC Râmnicu Sărat se va face cu respectarea condițiilor de siguranță pentru călători.

Consilierii locali PNL spun că societatea TUC Râmnicu Sărat nu ar fi trebuit să-și suspende activitatea. Liberalii consideră că transportul public de călători putea continua cu  adoptarea unor  măsuri suplimentare, precum dezinfectarea mașinilor și păstrarea distanței sociale. Ei afirmă că decizia de suspendare a  activității TUC a aparținut Comitetului Local pentru Situații de Urgență Râmnicu Sărat, caz în care măsura nu trebuia extinsă și la nivelul comunelor care fac parte din Asociația de Dezvoltare a Transportului Public-ATRAS.

În momentul suspendării activității TUC, autoritățile din Râmnicu Sărat au declarat că măsura urmărește prevenirea unor eventuale îmbolnăviri cu coronavirus a populației, în condițiile în care autovehiculele societății sunt de mici dimensiuni și nu se poate păstra distanța socială dintre călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 17