DEMERSURI DE LA BUCUREȘTI PENTRU REDESCHIDEREA POLICLINICII SPITALULUI MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT

0
1381

Situația gravă în care se află peste o sută de mii de pacienți din zona Râmnicu Sărat, care de două luni nu pot beneficia de servicii medicale de specilitate și de urgență, din cauza închiderii Policlinicii Spitalului Municipal, a intrat și în atenția autorităților de la București. Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, spune că va sesiza Ministerul Sănătății în privința crizei serviciilor medicale din Râmnicu Sărat, în speranța că problema Ambulatoriului din Spitalul Municipal va fi evaluată cât mai repede.

Demersuri pentru redeschiderea Policlinicii Spitalului Municipal din Rm Sărat face și liderul social democraților buzoieni, dar și al PSD, deputatul Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților a fost astăzi la Râmnicu Sărat pentru a evalua situația și a găsi soluții de redeschidere a Ambulatoriului. Ciolacu spune că decizia Ministerului Sănătății în cazul Policlinicii a fost complet greșită, iar problema trebuie rezolvată urgent de același Minister.

Atât Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cât și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, nu au putut fi contactați, pe parcursul zilei de astăzi, pentru a formula un punct de vedere privind situația Ambulatoriului Spitalului din Râmnicu Sărat. Pentru a veni în sprijinul populatiei din zona Râmnicu Sărat, afectată de lipsa unor servicii medicale, de aproape două luni, TV Sat Media Group a lansat Campania Spune DA redeschiderii Policlinicii Spitalului Rm Sărat!, dar și o petiție care poate fi semnată de cei toți cei care vor să  beneficieze de tratamente și de servicii medicale de urgență în Ambulatoriul Spitalului Municipal.

Petiția poate fi semnată atât online, cât și în scris, la toate punctele de lucru ale TVSat din Râmnicu Sărat și la casierii de teren. După prima zi de la lansarea campaniei Spune DA redeschiderii Policlinicii Spitalului Rm Sărat!, petiția inițiată de TV Sat Media Group fusese semnată, doar în mediul online, de 325 de persoane. Spune și tu DA redeschiderii Policlinicii din Rm Sărat, pentru a salva vieți! Fii alaturi de noi si semnează petiția inițiată de TVSat. Împreună va fi bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =