A CRESCUT NUMĂRUL BUZOIENILOR IZOLAȚI LA DOMICILIU

0
62

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 151. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 147 de persoane, iar pentru alte 875 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Totodată, 38 de persoane au fost declarate vindecate.

În ultimele 24 de ore, pentru asigurarea, monitorizarea şi limitarea circulaţiei în zona localității  Râmnicelu, localitate carantinată din data de 09.05.2020, au fost angrenați 56 de jandarmi, 21 de polițiști, 3 polițiști locali, nefiind înregistrate evenimente negative pe parcursul zilei.

Având în vedere prevederile legislative în contextul ”stării de alertă”, în ultimele 24 de ore, polițiștii buzoieni împreună cu personalul din cadrul Poliției Locale au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 562 de persoane. În total, au fost aplicate 13 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 2.200 de lei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here