MAI MULȚI ANGAJAȚI DE LA RAM BUZĂU ȘI TRANS BUS, TRIMIȘI ÎN ȘOMAJ TEHNIC

0
582

Criza COVID 19 afectează și societățile Primăriei Buzău. Este vorba despre Regia Autonomă Municipală și societatea de transport public în comun Trans Bus, care au fost nevoite să-și trimită în șomej tehnic o parte dintre angajați. Asta înseamnă că până pe 1 iunie, angajații celor două societăți vor fi plătiți cu 75% din salariu.

Printre angajații Trans Bus aflați deja în șomaj tehnic se numără și o femeie, controlor de autobuz, care a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Femeia se află în șomaj de 3 săptămâni, iar soțul ei, care are cancer și este internat la Spitalul Județean, a fost și el depistat zilele trecute cu COVID. Primarul Constantin Toma dă însă asigurări că buzoienii nu au de ce să-și facă grijă în acest sens, neexistând pericolul contaminării călătorilor.

Edilul Buzăului precizează că municipalitatea are în vedere testarea intregului personal al societatii Trans Bus. Singurele societăți subordonate Primăriei Buzău care funcționează și în această perioadă la capacitate maximă sunt Compania de Apa și Urbis Serv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =