LA RÂMNICU SĂRAT IARBA NU RĂSARE DOAR PRIN PARCURI, CI ȘI PE STRĂZI

0
691

Este vorba despre trotuarele străzii Matei Basarbab, recent asfaltate cu fonduri din bugetul local. Mari semne de întrebare privind modul în care s-au executat lucrările de asfaltare sunt și pe strada Râmnei, din municipiu. Preșdintele PNL Râmnicu Sărat, Viorel Holban, crede că ambele lucrări sunt de o calitate îndoielnică iar banii investiți în lucrări au fost risipiți.

Liberalul precizează că fiecare lucrare de asfaltare trebuie atent monitorizată de un diriginte de șantier și că orice execuție trebuie să fie însoțită de un certificat de calitate, dar și de o garanție a lucrării efectuate. Preșdintele PNL Râmnicu Sărat consideră că banii comunității au fost cheltuiți iresponsabil, atât timp cât iarba și-a făcut apariția în asfaltul turnat de un an de zile. Holban spune că Primaria ar trebui să solicite refacerea lucrării.

Și președintele USR Râmnicu Sărat, Gabriel Ionică, consideră că trebuie analizată calitatea lucrărilor de către de un laborator tehnic independent, pentru a vedea dacă au fost respectate cerințele din caietul de sarcini. Ionică precizează că pe strada Râmnei, din asfaltul turnat, în multe zone, a mai rămas numai piatra, ceea ce arată cât de puțin bitum a avut compoziția.

Primarului municipiului, Sorin Cîrjan, susține că, la Administrația Domeniului Public din Râmnicu Sărat a existat, dintotdeauna, această tehnologie de lucru, chiar și în perioada în care Gabriel Ionică era directorul unității. Edilul crede însă că ADP trebuie să remedieze problemele apărute. Locuitorii de pe străzile Râmnei și Matei Basarab afirmă că  Râmnicu Sărat este o comunitate prea săracă pentru a-și permite bani aruncați în vânt și asemenea lucrări de o calitate îndoielnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =