FUGAR CU COVID-19, PRINS LA OREAVU

0
2586
Sursa foto: Arhivă

Mobilizare impresionantă de forţe la Buzău pentru prinderea unui bărbat diagnosticat cu COVID-19, care a fugit din unitatea medicală unde se afla internat. Polițiștii buzoieni au intrat în alertă ieri seară când au fost sesizați că, în cursul zilei, un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit, fără acordul medicilor, incinta spitalului Marius Nasta din București în care era internat cu diagnosticul COVID-19. Fugarul a fost dat în consemn tuturor polițiștilor din județ, fiind constituite filtre inclusiv în zonele de tranzit. În jurul orei 21.00, vrânceanul a fost depistat de polițiștii buzoieni pe Drumul European 85, în localitatea Oreavu, în timp ce se deplasa către casă cu un taxi.

Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanții mașinii au fost atenționați să rămână în autovehicul. În acest timp, polițiștii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării. Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliție din Buzău și Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinație.

Cele două persoane, bărbatul căutat și șoferul taxiului, un bucureștean de 46 de ani, au fost predați unui echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Vrancea pentru înlăturarea stării de pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 85