PAMFLET: CONU’ COVID DE FAȚĂ CU REACȚIUNEA … AUTORITĂȚILOR

0
719
Sursa foto:emptywheel.net

Premieră mondială la Râmnicu Sărat! Doi veri, unul de 29 de ani, celălalt ceva mai copt, de 46 de ani, par a fi singurii pământeni de pe Pământ, declarați oficial vindecați (de tot) de COVID 19, care au recidivat (de-ai dracu’), luând din nou boala, cu scopul de a fi internați, pentru suport, la Spitalul din Râmnicu Sărat. La un asemenea paradox medical aproape divin, pe care specialiștii de pe tot globul și-l explică doar pentru că vine Paștele și e liber la minuni, autoritățile din Buzău au fost la rândul lor perplexe.

Contactate, de dimineață, să dezvăluie miracolul sfânt, autoritățile fără autoritate de la Buzău, au așteptat un semn, la fel de divin, de la București. Iar Bucureștiul, iarăși mult mai perplex decât divin, a divulgat răscolitoarea și minunata informație, capabilă să răstoarne sensul Covidului în lume, abia când și-a dat seama că nu o poate ascunde sub preș, pentru că e îmbibat cu clor.

Drept pentru care, abia după-amiază, autoritățile din Buzău, au primit verde să anunțe lumii întregi că a înviat coronavirusul în doi veri, care au fost depuși la Spitalul din Rm Sarat, pentru cea de-a doua sfântă carantină. Acum ce să le mai spui autorităților, care anunță Covidu’ de două ori în aceleași ființe umane, a doua zi după Scripturi? Feri-v-ar Covidu’! Și nu o dată, de două ori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 14 = 15