RÂMNICENII PRECUM ȘI CEI AFLAȚI ÎN TRANZIT PRIN ORAȘ AR PUTEA FI OBLIGAȚI SĂ POARTE MASCĂ DE PROTECȚIE, ÎN TOATE LOCURILE PUBLICE AGLOMERATE

0
1264

Propunerea a fost făcută ieri, în Comitetul Local pentru Situații de Urgență Râmnicu Sărat, iar măsura ar putea fi pusă în practică în weekend, pentru a limita răspândirea virusului ucigaș. Dacă o astfel de măsura nu va impusă până joi, la nivel național, prin Ordonanță Militară, agenții economici din Râmnicu Sărat vor fi notificați de către autoritățile locale pentru aplicarea acestei conduite.

Pentru a evita o eventuala răspândire a noului coronavirus, Ordonanțele Militare recomandă cetățenilor să se deplaseze la cele mai apropiate magazine unde sunt comercializate produsele necesare. Autoritățile din Râmnicu Sărat declară că vor solicita precizări Prefecturii Buzău cu privire la limita de distanță pe care ar trebui s-o parcurgă cetățenii din afara orașului pentru aprovizionare. Autoritățile reamintesc populației că trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să respecte toate măsurile impuse, pentru a traversa cu bine această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =