PESTE 40 DE MII DE MĂȘTI DE PROTECȚIE VOR FI DISTRIBUITE ÎN JUDEȚUL BUZĂU! CINE SUNT BENEFICIARII?

0
1212
Sursa foto:time.com

La nivel național au fost repartizate 4.150.000 de măști chirugicale cu trei pliuri, provenite dintr-o donație a unui agent economic privat. Prefectura Buzău anunță că în județul nostru vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecție. Este vorba despre medicii de familie, persoanele vârstnice, bolnavii cronici și cadrele Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măști de protecție, care vor fi puse la dispoziția Casei Județene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor. Persoanelor vârstnice și bolnavilor cronici li se vor distribui 22.900 de măști prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

Beneficiarii persoane vârstnice cărora li se vor distribui măști de protecție prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilulului sunt persoane care se afla in centrele de bătrâni (azile) ale DGASPC Buzau.

Cadrele MAI vor primi, de asemenea, măști chirurgicale de protecție. Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măști centralizate la nivel național vor fi distribuite către mai multe județe, printre care se numără și Buzău. Punerea la dispoziție a măștilor către beneficiari se va desfășura până pe data de 10 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =