AUDIO: PACIENT CONFIRMAT CU COVID-19, INTERNAT LA SPITALUL MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT

0
3785

Un bărbat, confirmat cu COVID 19, a fost adus în această seară, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. El a revenit din Germania și a stat o perioadă într-un centru de carantină, din județul Buzău. Acesta este primul pacient cu COVID 19 internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Potrivit managerului unității, Adrian Danielescu, bărbatul a fost adus de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău.

Danielescu a mai menționat pentru newss.ro că bărbatul nu a fost transportat cu izoleta la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, deoarece nu s-a impus acest lucru.

Recent, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a aprobat Ordinul de ministru privind Planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei Coronavirus COVID-19 și Lista spitalelor de suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-COV-2, care a fost publicat în această săptămână în Monitorul Oficial nr. 263/2020. Ministerul a decis ca Spitalul Municipal Râmnicu Sărat să fie unitatea suport de tratare a cazurilor confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 69