PESTE 3480 DE BUZOIENI, IZOLAȚI LA DOMICILIU

0
441
Sursa foto:jurist.org

Potrivit datelor furnizate, astăzi, de către Grupul de comunicare strategică, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 328 de persoane. De asemenea, pentru alte 3.487 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. În ultimele 24 de ore, peste 90 de jandarmi buzoieni și ploieșteni au acționat pe raza județului, în misiuni de ordine publică la centrele de carantină, patrulare sau asigurarea protecției transporturilor care au tranzitat județul Buzău, precum și însoțirea persoanelor către centrele de carantină instituite la nivel județean. În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate un număr de 17 amenzi, în valoare totală de 10.100 lei.

Totodată, polițiștii buzoieni împreună cu polițiștii locali, au continuat activitățile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 2.242 de persoane. Cu această ocazie, au fost aplicate două sancțiuni pentru nerespectarea izolării la domiciliu, în valoare totală de 7.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate 308 de amenzi privind nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare numărul 2.

În ultima zi, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 373 de polițiști, peste 90 de jandarmi, 158 de polițiști locali și 48 de lucrători ai Ministerului Apărării Naționale. Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =