LUCRUL CU PUBLICUL LA CASA DE PENSII BUZĂU SE EFECTUEAZĂ DOAR DE LA DISTANŢĂ

1
2548
Sursa foto:gizbot.com

Pe perioada stării de urgență, activitatea de relaţionare cu publicul se va desfăşura la Casa Județeană de Pensii Buzău doar prin e-mail şi telefon. Totuși, în situația în care buzoienii se prezintă la sediul instituției, aceştia vor fi îndrumați să utilizeze unul din cele două mijloace de comunicare de la distanţă menţionate anterior. Astfel, solicitările de orice tip pot fi transmise astfel:

  • a) la adresa de e-mail cjp@cnpp.ro;
  • b) la numerele de telefon 0238/724041 și 0238/724042;
  • c) prin fax ta numerele 0238/721047 si 0238/711029
  • d) prin Poşta, în plic sigilat, la CJP Buzău, cu sediul în Aleea Industriel, nr.1, mun. Buzău.

Avându-se în vedere obligaţia de respectare a măsurilor de restricţionare a circulaţiei persoanelor, reprezentanții Casei de Pensii le recomandă buzoienilor utilizarea exclusivă a poştei electronice pentru transmiterea oricărui tip de cerere adresată instituției. În ceea ce privește expertiza medicală, începând cu data de 21 martie 2020, ”certificatele de concediu medical, care cuprind a 91-a zi sau depăşesc 183 de zile, acordate în perioada stării de urgenţă, se eliberează şi se decontează fără avizul medicului expert al asigurărilor sociale”, mai anunță CJP Buzău, într-un comunicat de presă.

Activitatea de revizuire medicală a persoanelor care beneficiază de acordarea pensiei de invaliditate este suspendată începând cu data de 16 martie 2020. Plata pensiei de invaliditate va fi efectuată în continuare către beneficiari, pe toată durata suspendării activităţii de revizuire medicală. Comisiile de expertiză medicală işi continuă în mod normal activitatea în situaţia cazurilor noi de expertizare, în vederea înscrierii la pensie de invaliditate. Expertizarea nu va presupune prezenţa fizică a solicitantutui în cabinetul de expertiză, ci se va fundamenta strict pe documentele transmise. Cele două decizii medicale, care trebuiesc înmânate solicitantului, vor fi trimise prin poştă, cu confirmare de primire.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =