UN MEDIC DIN RÂMNICU SĂRAT A DEZERTAT ÎN PLINĂ PANDEMIE

0
3929

Transformarea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat în unitate de suport pentru pacienții depistați pozitiv cu COVID 19 nu a creat panică printre cadrele medicale. Dovadă că niciun medic din spitalul din Râmnicu Sărat nu și-a prezentat până acum demisia. Managerul unității medicale, Adrian Danielescu, precizează că în această perioadă, sigurele persoane care au părăsit definitiv spitalul sunt cele care au îndeplint vârsta pensionării.

Totuși, potrivit TVSudEst, în contextul nominalizării unității medicale ca unitate tampon pentru tratarea cazurilor cu coronavirus, Spitalul din Râmnicu Sărat se confruntă cu o situație pe cât de inedită, pe atât de inexplicabilă. Unul dintre cei doi medici specialiști de la Secția de Boli Infecțioase nu s-a mai prezentat la serviciu de o săptămână, fără a înștiința conducerea unității medicale.

În aceste condiții, în Secția Boli Infecțioase a Spitalului din Râmnicu Sărat a rămas un singur medic, pensionar. Managerul spitalulului spune că nu cunoaște motivele pentru care celălalt medic infecționist nu s-a mai prezentat la serviciu, dar este cert că riscă desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

Odată cu transformarea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat în unitate de suport pentru cazurile de infestare cu coronavirus, cadrele medicale așteaptă noi dotări cu aparatură, dar și materialele de protecție necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 67