CONTROALE ȘI SANCȚIUNI PENTRU NERESPECTAREA ORDONANȚELOR MILITARE

0
745

Potrivit datelor furnizate, astăzi, de către Grupul de comunicare strategică, în prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 237 de persoane. De asemenea, pentru alte 4.274 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, 127 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești au fost angrenați în misiuni atât independent, cât și în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu și a prevederilor ordonanțelor militare, fiind aplicate 20 sancțiuni, în valoare totală de 7.300 lei.

Totodată, polițiștii buzoieni au efectuat misiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, ocazie cu care au fost controlate 1.310 persoane aflate în izolare la domiciliu. Au fost aplicate 2 amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea regimului izolării la domiciliu. De asemenea, polițiștii au aplicat 253 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 480.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor  Ordonanței Militare numărul 2.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 127 de jandarmi, 290 de polițiști, 139 de polițiști locali și 30 de lucrători ai Ministerului Apărării Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =