LICEENII DIN COMUNITĂȚILE DEZAVANTAJATE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC VOR PRIMI TABLETE

0
536

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), prin Fundația USAMV, se alătură demersului Ministerului Educației și Cercetării în cadrul campaniei ,,#ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ”, cu un proiect prin care vor fi donate elevilor din licee situate în comunități dezavantajate, tablete conectate la internet, cu abonament inclus și susținut de USAMV pentru 24 de luni.

În cadrul acestui parteneriat, Ministerul Educației și Cercetării va identifica împreună cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, liceele în care susținerea învățării la distanță este necesară. Astfel, un prim lot de 500 de tablete va fi livrat în cursul acestei săptămâni.

Luând în considerare discrepanțele din perspectiva predării on-line între mediul urban și mediul rural, între comunități cu acces la tehnologie și comunități dezavantajate, tabletele și abonamentele cu acces nelimitat la internet pentru o perioadă de 24 luni au scopul de a se asigura o pregătire on-line eficientă a elevilor pentru examenul național de Bacalaureat și, ulterior, pentru pregătirea admiterii în universitățile românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 71