MĂSURI SUPLIMENTARE INSTITUITE, LA RÂMNICU SĂRAT, DE COMITETUL LOCAL PENTRU SITUATII DE URGENTA

0
1511

În acord cu măsurile impuse de ultima Ordonanță Militară, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a instituit o serie de măsuri la Râmnicu Sărat. Potrivit autorităților locale la Spitalul Municipal mai sunt internați doar doi pacienți care așteaptă rezultatul testelor pentru COVID 19. Cadrele medicale din unități medicale se pregătesc să facă față eventualelor cazuri de coronavirus care vor apărea. În ultimele ore, 18 pacienți cu diverse afecțiuni au fost preluați de ambulanță și transportați la Buzău. Cazurile mai ușoare sunt tratate de medicii de familie.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a dispus ca societatea de transport local de călători TUC Râmnicu Sărat să își suspende temporar activitatea. Măsuri suplimentare au fost instituite și la Piața de Legume și Fructe. Atât comercianții, cât și cumpărătorii trebuie să respecte reguli clare pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Autoritatile din Râmnicu Sărat precizează că operatorii de taxi își vor putea desfășura activitatea doar dacă își vor dezinfecta după fiecare cursă mașina și vor transporta maxim două persoane. Taximetriștii vor fi verificați de oamenii legii și reprezentanții Primăriei. De asemenea, asociațiile de proprietari vor fi verificate dacă au achiziționat atomizoare și dacă realizează zilnic dezinfecția pe scările de bloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 + = 33