DISPUTE ÎN CONSILIUL LOCAL, PRIVIND TRANSFORMAREA SPITALULUI DIN RÂMNICU SĂRAT ÎN CENTRU UNIC DE CARANTINĂ PENTRU COVID-19

0
1210

Transformarea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat în Centru unic de tratare a cazurilor de coronavirus din județul Buzău a iscat discuții aprinse, ieri după-amiază, în ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, convocată de îndată. Consilierii liberali au cerut explicații conducerii Primăriei în privința situației spitalului. Edilul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că s-a trezit în fața faptului împlinit și nu a putut schimba decizia autorităților centrale.

Liberalii au solicitat primarului să precizeze clar dacă este vorba de o decizie a Ministreului Sănătății cu privire la soarta spitalului din Râmnicu Sărat sau este un ,,decret”, așa cum un reprezentant al administrației publice locale a postat în mediul on-line. Consilierii liberali au mai solicitat ca reprezentanții administrației publice locale să transmită corect informații cetățenilor.

Reprezentanții PNL consideră că locuitorii orașului trebuie informați periodic cu privire la situația din aceasta perioadă, deoarece mulți nu se informează de pe internet. Primarul Sorin Cîrjan a dat asigurări că va oferi în continuare informații populației cu privire la cazurile înregistrate și măsurile locale ce se impun. Mai mult, edilul a solicitat consilierilor locali să folosească noua tehnologie și să-și creeze conturi pe internet pentru a comunica zilnic cu aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 65